Wij hebben onze winkel in Loosdrecht en bestaan al ruim 30 jaar. In al die jaren hebben wij heel wat kennis vergaard en voorraad opgebouwd, dus wij hebben wel een aardig idee waar klanten naar op zoek zijn.winkel panorama 
 

Wij geloven niet in een ruim opgezette showroom van 2500 mtr² met aparte infobalie's en aparte kassa's. Wij geloven in een volgepakte winkel, die tot het plafond is gevuld met bootspulletjes waar de klant lekker zelf kan rondneuzen. Een winkel waar u de verkopers kent, en de verkopers u kennen.

 

 

 

 


boutjes


 Geen blisters met alleen de standaard maten boutjes, maar ze gewoon lekker per stuk kunnen kopen. Ook in de minder gebruikelijke maten!
 

Wij benaderen onze klanten zoals wij zelf ook graag benaderd zouden willen worden en staan de klant graag bij met een duidelijk advies op maat. Als je iets kunt repareren hoef je het natuurlijk niet te vervangen, en daar denken wij graag in mee. Wij zijn niet bang om even een schroevendraaier of een boormachine ergens in te zetten en een kleine reparatie uit te  voeren.

 

 

 

Als wij een product niet kunnen leveren verwijzen wij u altijd graag door naar collegabedrijven. Wij horen dan ook vaak van klanten dat ze eerst bij ons komen, want als wij het niet hebben, weten we vaak waar je het dan wel kunt kopen.


In onze webshop proberen wij eigenlijk hetzelfde te bereiken als in de winkel. Het verkopen van onderdelen. Iedere webshop verkoopt reddingsboeien en een zwemvest. Maar wij gaan verder. U zoekt een scharnier, pomponderdeel, of een slangverloopje? Ook dat kunt u bij ons online kopen! Wij zijn  continu bezig met het uibreiden van ons online assortiment. Een hoop dingen staan nog niet online maar hebben wij wel gewoon in voorraad. Ziet u iets niet online? Bel of mail ons eventjes, misschien kunnen wij u toch helpen.