Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

Bestellingen kunt u binnen 30 dagen retourneren, uistluitend wanneer deze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Ook moet de retourzending van tevoren kenbaar aan ons gemaakt worden via telefoon of E-mail. Bovendien moet bij de retourzending de aankoopbon worden bijgevoegd en uw naam en rekeningnr. zodat wij het aankoopbedrag kunnen terugstorten. Dit proberen wij altijd binnen een week te regelen. De retour verzendkosten zijn altijd voor uw rekening, het aankoopbedrag incl. de verzendkosten storten wij uiteraard wel volledig terug.

In geval van deelzendingen (als een van de bestelde artikelen niet leverbaar is) nemen wij contact met u op en overleggen wij de mogelijkheden. In sommige gevallen wordt de zending later ineens verstuurd, de zending wordt in 2 delen naar u verstuurd, of de gehele bestelling wordt geannuleerd. Dit doen wij per geval even in overleg. 

Boeken, kaarten, CD-roms en speciaal bestelde artikelen (artikelen die wij normaal niet op voorraad hebben, en die u speciaal bij ons heeft bestelld) kunnen nooit geretourneerd worden.
Het kan voorkomen dat een artikel op de site is uitverkocht, maar dat u deze al wel heeft besteld en heeft betaald. In dat geval nemen wij contact met u op, en heeft u 3 keuzes

1) Wij laten weten wanneer het bestelde artikel weer leverbaar is, en u wacht uw bestelling af. Wij houden u dan uiteraard op de hoogte van de verwachte levertijd.
2) U zoekt een alternatief produkt uit, het eventuele prijsverschil wordt dan verrekend.
3) Wij storten het betaalde bedrag binnen 8 werkdagen terug op uw rekening.

Bij eventuele duidelijke transportschade kunt u het pakket het beste weigeren en telefonisch contact met ons opnemen, wij zorgen dan voor een snelle verzending van een vervangend artikel.