Victron Blue smart lader 12V 30A 3 uit

Artikelnummer
SW_495569_SMP_267036_0
Direct leverbaar
Speciale prijs € 229,00 Normale prijs € 274,00
  • Gratis verzending boven €50.-
  • Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Uitstekende klantenservice

Meer over Victron Blue smart lader 12V 30A 3 uit

Victron Blue Smart acculader 12 V 30 Ampere met 3 uitgangen

De Blue Smart acculader van Victron is de populairste serie acculaders binnen ons assortiment.
De Blue Smart serie beschikt over alle eigenschappen die je van een professionele lader mag verwachten, maar dan wel voor een hele vriendelijke prijs.
De laders zijn in verschillende vermogens leverbaar met zowel 1 als 3 gescheiden uitgangen. 

Bovendien hebben alle laders een Bluetooth aansluiting waarmee je dmv. een gratis App de laadstatus van de accu's kunt uitlezen, en met je GSM het laadprogramma kunt aanpassen.

- 6 traps laadkarakteristiek, geschikt voor alle soorten accu's, ook AGM, GEL en lithium-ion 

laadalgoritme: test - bulklading – absorptielading - herconditionering – druppellading – opslag

De Blue Smart lader is voorzien van een door een microprocessor gestuurd 'adaptief' accubeheer. De adaptieve functie optimaliseert automatisch het laadproces afhankelijk van hoe de accu wordt gebruikt.

Opslag-modus: minder onderhoud en veroudering als de accu niet wordt gebruikt De opslag-modus wordt geactiveerd als de accu gedurende 24 uur niet wordt ontladen. In dat geval wordt de drijfspanning verminderd tot 2,2V/cel (13,2V voor 12V-accu) om gasvorming en corrosie van de positieve platen te minimaliseren. Eens per week wordt de spanning opnieuw verhoogd tot absorptieniveau om de accu weer 'bij te laden'. Dit voorkomt stratificatie van het elektrolyt en sulfatering, de hoofdoorzaak van voortijdig falen van de accu.

Laadt ook lithium-ion (LiFePO₄) accu's op LiFePO₄-accu's worden opgeladen met een eenvoudig algoritme van bulklading – absorptielading – druppellading. Instelling NIGHT en LOW In de modus NIGHT (nacht) of LOW (lage stroom), wordt de uitgangsstroom verlaagd tot max. 50% van de nominale uitgangsstroom en wordt de acculader geheel geruisloos. De modus NIGHT eindigt automatisch na 8 uur. De modus LOW kan handmatig worden beëindigd.

Beschermd tegen oververhitting De uitgangsstroom neemt af als de temperatuur tot 50ºC stijgt, maar de Blue Smart lader valt niet uit. Elf LEDs voor statusindicatie


Reviews

Schrijf een review
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan